Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzenden & retourneren

  Retourneren

  Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en/of beoordelen, tenzij anders vermeld.

  De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.


  De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de consument. 

  Je kunt het artikel alleen terugsturen als:

  • het artikel compleet en onbeschadigd is.
  • in de originele staat en fabrieksverpakking is.


  Je kunt het artikel opsturen naar: 

  T.a.v. GamerCentral
  Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7
  3133 KT Vlaardingen
  Nederland


  Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat GamerCentral niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen.


  Het bedrag staat binnen enkele dagen (maximaal 14 dagen), na verwerking van het retour op je rekening. Is het meer dan twee weken geleden dat je iets retour hebt gestuurd en is je retour niet verwerkt bij je saldo, dan kun je het beste contact opnemen met ons opnemen via de e-mail.


  Voor producten die worden vervaardigd op basis van individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn geldt een aangepast retourbeleid.

  Ruilen

  Het ruilen van een artikel voor een ander artikel van GamerCentral, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen 14 dagen na ontvangst en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »