Sluiten

Categorieën

Filters
  GamerCentral - Donderdag 26 September 2021

  Tofste game releases eind dit jaar?

  Wij als gamers zijn natuurlijk altijd enthousiast voor de nieuwste ontwikkelingen en releases in de wondere game wereld. De komst van een nieuwe game brengt een hoop hype met zich mee. We zijn dit jaar verwend met de release van enkele solide games, maar zoals je weet is het jaar nog niet voorbij. We hebben nog de laatste maanden te gaan, en daarin staat nog een hoop te gebeuren als het gaat om games en release data. In dit artikel gaan we kijken naar de meest verwachte en toste releases die ons nog te wachten staan in eind 2021.

   

  Laten we meteen beginnen met één van de grootste games in de game wereld, namelijk FIFA. De nieuwste toevoeging aan de indrukwekkende reeks van super realistische voetbalspellen, FIFA 22, staat gepland voor release op 1 oktober 2021. Dus voetbalfans opgelet, want het volgende game seizoen vol actie staat weer voor de deur. FIFA is één van de grootste game series ooit, en het is een grote reden voor het enorme succes van Gamestudio EA.

   

  De volgende release die gepland staat in eind 2021 is een ander voorbeeld van één van de grootste game series ter wereld, namelijk de welbekende shooter game, Call of Duty. 5 november 2021 staat gepland als release datum voor de nieuwste Call of Duty titel, namelijk Call of Duty Vanguard. Dit is een langverwachte toevoeging aan de superbekende shooter series Call of Duty die wordt ontwikkeld door Activision. De game komt naar alle grote consoles, en natuurlijk naar PC.

   

  Iets verderop in November hebben we nog een langverwachte release, van Microsoft zelf, namelijk Forza Horizon 5. Na het grote succes van Forza Horizon 4 en zijn voorgangers komt Microsoft nu met de nieuwste toevoeging van deze reeks racespellen, Forza Horizon 5. De game staat gepland voor release op 9 November voor Xbox en PC. De game maakt gebruik van veel nieuwe technologieën, en speelt zich af in een enorme open world om doorheen te rijden in één van de honderden verschillende auto’s in de game.

   

  November is een drukke maand vol met lang verwachte game releases, want op 19 november verwachten wij de komst van de nieuwe Battlefield game. Battlefield 2042 heet de nieuwe titel, en dat moet een concurrent worden van de eerdergenoemde Call of Duty Vanguard. Battlefield is een realistische shooter game, en de nieuwste toevoeging aan de serie speelt zich af in de toekomst. Dit is een langverwachte game met hoge verwachtingen, en op 19 november van dit jaar zullen we dan eindelijk het product van het harde werk te zien krijgen.

   

  Al met al is er dus nog een hoop om naar uit te kijken dit jaar als het gaat om spannende game releases. De titels die wij in dit artikel hebben genoemd behoren tot de grootste game series ter wereld, ontwikkeld door de grootste studio’s ter wereld. Er zijn nog veel meer kleinere game releases in de komende maanden, dus er valt nog genoeg te genieten als gamer in 2021! Koop nu de nieuwste games bij GamerCentral

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »