Sluiten

Categories

Filters
  GamerCentral - Friday 26 April 2021

  Vervangen van je PS5 cover

  De PlayStation 5 wordt momenteel afgezet als een niet te verkrijgen console, en dat klopt als een bus! Ga er maar aan staan. Fabrieken die stil zijn komen te liggen op het meest ongewenste moment. De vraag is enorm, en als er al een beetje aanbod is, dan is het ook zo weer weg. Maar mis je nu wat, als je het nog met een PlayStation 4 moet doen?

  Als je niet weet wat je mist, dan mis je het ook niet. Dat is heel erg van toepassing in deze situatie. De PlayStation 5 is vele male sneller, en dan met name de laadtijden. De DualSense controller is een grote verbetering ten opzichte van de DualShock controller.

  De software van de PS5 is ook vele malen gelikter dan de omgeving van de PS4, dat komt met name doordat er gebruikt is gemaakt van een SSD opslag. Verder is de grafische vormgeving ietwat uitbundig en wordt het vaak vergeleken met iets futuristisch.

  Nu zijn er ook hulpmiddelen om het futurisme wat terug te dringen, en dat kan worden toegepast door Skins of nieuwe Console Covers. GamerCentral biedt enkel exclusieve items aan welke nergens anders verkrijgbaar zijn waarbij je moet denken aan een scala van designs. De skins zijn 3M vinyl skins welke zich kenmerken door hoogwaardige print resolutie, het scheurt niet, bij installatie kan men de onderdelen opnieuw plakken en het laat geen lijmresten achter. Een leuke en goedkope manier dus om jouw console (of controller) van een customisatie te voorzien! De console covers zijn hardcover behuizing welke de originele items van de PlayStation 5 vervangen. De kappen van de PlayStation 5 zijn ervoor gemaakt om eenvoudig eraf te kunnen klikken, dus de installatie hiervan is een fluitje van een cent

  Bekijk hieronder het instructie filmpje om te zien hoe gemakkelijk dat in werkelijkheid gaat.

  Recente artikelen

  Compare 0

  Add another product (max. 5)

  Start comparison

  By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this messageMore on cookies »