Sluiten

Categories

Filters
  GamerCentral - Friday 26 April 2021

  De opkomst van mobiel gamen

  Sinds enkele jaren is het ook mogelijk om mobiele games te spelen op jouw telefoon of tablet. Voorheen was dit ondenkbaar, maar door de opkomst en verbeterde technologie achter de smartphones & tablets is er veel meer mogelijk dan voorheen het geval is.

  Waar je vroeger een spel eerst via de computer moest installeren om vervolgens met muis & toetsenbord Call of Duty op te starten en te gaan spelen, is dat speelveld volledig veranderd. De allround gamers willen tegenwoordig snel gamen, en waar dat gebeurt maakt niet zo uit. Het liefst op de bank, met een lekker drankje en chipje erbij.

  Maar dat kan nu ook anders. Mobile gaming maakt het mogelijk voor gamers, om te gamen waar, en wanneer ze het maar willen. Dit kan echt overal en nergens zijn, stel je zit lekker in de trein en je hebt wel even wat tijd te doden. Je pakt eenvoudig je mobiel of tablet erbij, en als het even kan ook een controller. Kwestie van neerzetten, en spelen maar. Mobile gaming geeft ons als gamers zijnde, in een veel snellere wereld, een stuk meer mogelijkheden dan in het verleden.

  Daarbij worden de mobiele games ook steeds meer uitgebreid, waardoor het contrast tussen mobile gaming en console gaming steeds kleiner wordt. Maak daarom kennis met gamen op smartphone door middel van het gebruiken van een controller. Het gamen op de smartphone ging namelijk nog nooit zo gemakkelijk.

  Deze functie mogelijkheden zijn toepasbaar op vele populair games die zich in de appstore/ Google Play store bevinden, denk hierbij aan: Call of Duty, Minecraft, GRID Autosport, Fortnite en Grand Theft Auto: San Andreas.

  Zou jij graag het speelvermogen willen verhogen tijdens het spelen van shooters op de telefoon? Dat is dan inderdaad mogelijk! Bekijk de video, en bekijk hoe eenvoudig het is om jouw controller via bluetooth te connecten met jouw telefoon of tablet.

  Recente artikelen

  Compare 0

  Add another product (max. 5)

  Start comparison

  By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this messageMore on cookies »